(iCard / Айкарт в подкрепа на активния начин на живот)

В Световния Ден на предизвикателството – 13 май, точно в 9:30 часа от площад „Независимост“ ще стартира едно от най-дългоочакваните спортни събития в морската ни столица – „Международен Маратон Варна 2018“. За трета поредна година събитието цели да популяризира чрез различни спортни занимания активния начин на живот и модерния статус на физическата култура у българина.Варненската компания iCard, технологичен лидер на международния финансов пазар, се включва в тазгодишния маратон, за да подкрепи инициативата за по-активен начин на живот и ще продължава да застава зад локални и знакови събития във Варна и за варненци!
Участието на iCard в „Международен Маратон Варна 2018“ ще премине под мотото „Живей активно, плащай мобилно“. “Ние знаем колко важен е активният начин на живот не само за нашите служители, но и за всички варненци! В напрегнатия делник на много от нас липсва движение. И това се случва поради липсата на време за спорт, както и заради изискването на модерните професии, които предполагат непрекъсната концентрация и продължителна работа пред компютър!”
В рамките на Маратона всички присъстващи ще могат да се запознаят с най-новия продукт на Компанията – мобилно приложение за управление на лични финанси iCard App, с което гарантирано ще пестят време и усилия, за да спортуват активно и приятно.
Повече информация за продукта iCard App, може да намерите тук.