Минерална вода Велинград има дългогодишни традиции в подкрепата на активния начин на живот и важните спортни събития, които го насърчават. Ето защо през 2021 г марката спонсорира популярния Варненски маратон, който ще се проведе на 9 май (неделя) в морската столица.

Минерална вода Велинград извира под естествено налягане от дълбочина до 1200м. Дълбочинният и произход помага на нашата вода да се филтрира по естествен начин, преминавайки през множество порести скали докато се изкачи до земната повърхност. Този процес е естествен и позволява на минералната структура на водата да се запази, което влияе положително на качеството и чистотата на водата.

Минерална вода Велинград има изключително добър минерален баланс и ниска минерализация. Това помага на организма да преработва съдържащите се в нея вещества и не натоварва допълнително функциите на органите.

Минерална вода Велинград  се добива дълбоко под земната повърхност – от до 1200 м дълбочина, при температура около 37 градуса по Целзий. Натурална минерална вода Велинград е ниско минерализирана с обща минерализация 192 мг/л, високо pH, и с изключителни вкусови качества.

Заповядайте в специално обособената промо зона на минерална вода Велинград при Старт/Финала на трасето на маратона, за да се убедите сами в отличните вкусови качества на продукта.