Предлагаме ви, хотели за настаняване с преференциални цени за участниците на Маратон Варна 2022г. Когато правите своята резервация трябва да кажете, че сте участници от състезанието, за да се възползвате от по- ниските цени.

Хотел и Казино Черно море ****

Може да направите резервация през сайта – www.chernomorebg.com , там в секцията Резервирай има място където да въведете бонус код MARATHON2023 за да получите преференциална цена.

Адрес:

България 9007
гр. Варна бул.“Сливница“ №33

Маркетинг: +359 884 337 351
Рецепция: +359 882 907 308
E-mail: reception@chernomorebg.com
http://www.chernomorebg.com/

Разположен на пешеходната алея в идеалния център на града, хотелът отдавна се е превърнал в отправна точка и ориентир за варненци и гостите на града.

Само на метри от хотела се намират входа на Морската градина и плажната алея на Варна, а кратка разходка ще ви отведе до повечето от културните и исторически забележителности на града.

Интерхотел Черно Море ****

 

Самостоятелни вили и апартаменти във Варна

За резервации и информация :
ПРОМОКОД „MARATHON 2022”
Мобилен: +359 884 722 022
Имейл: info@varnaholiday.bg
Уебсайт: https://www.varnaholiday.bg

Местата за настаняване са разположени на територията на град Варна и курортните комплекси. При желание от гостите може да им бъде осигурен транспорт по време на Маратона.

Varnaholiday.bg предлага на гостите си разнообразие от места за настаняване: самостоятелни вили в морската градина и околността на Варна, градски апартаменти, ваканционни апартаменти.

Varna Holiday
 
самостоятелни вили от Varna Holiday
самостоятелни вили от Varna Holiday
самостоятелни вили от Varna Holiday