HMI банер - подкрепя Маратон Варна 2021HMI осигурява защитена среда по време на Варненския Маратон с новата линия продукти за хигиена и дезинфекция – Невидима защита. Дезинфектантите са на алкохолна основа и имат пълно вирусоцидно действие, включително срещу COVID-19. Съдържанието на хлорхексидин диглюконат допринася за удълженото действие на продукта. Специалният комплекс от омекотители хидратира кожата. Предлагат се в различни разфасовки – малки и удобни за пренасяне в ежедневието и по-големи – подходящи за употреба в дома или офиса.

Найдобрата грижа е тази, която не пречи на ежедневието ни. Тя ни пази, без да нарушава ритъма, с който сме свикнали. Най-добрата грижа е невидима. Защото тя ни позволява да живеем по стария, познатия начин във времена, които не познаваме.

HMI е водещ производител на професионални продукти за дезинфекция и почистване в България. Базирайки се на 25-годишен опит, компанията отговори на нуждите на пазара с нова линия „Невидима защита“ – дезинфекциращи и козметични продукти за масова употреба. Разпространени са в търговската мрежа със съдействието на основния ни партньор – АВЕНДИ ООД – компания с дългогодишен опит в дистрибутирането на водещи световни марки.

Основен фокус в работата ни е съответствието на продуктите ни към приложимите европейски и национални разпоредби с цел грижа за здравето и безопасността на клиентите, както и опазването на околната среда.