Активни води Активни води[/caption]Max Dynamics e утвърден бранд за напитки и храни със специално предназначение – както за спортисти и хора подложени на екстремни физически натоварвания, така и за масови потребители.

Продуктите на Max Dynamics са съобразени с препоръките на консенсусните комитети във всяка една от областите на специализираното хранене, включително и на тези на American College of Sports Medicine (ACSM), касаещи храненето и възстановяването в спорта.

Те отговарят напълно на европейското законодателство, залегнало в Директива 1999/21/ЕО и Директива 2002/46/ЕО.

Напитките на Max Dynamics се утвърдиха на пазара постепенно и категорично, поради високото си качество и реална ефективност. Max Dynamics  е единственият български бранд в категория изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки на българския пазар.
Напитките на Max Dynamics осъществят ефективна рехидратация на организма след физическо натоварване, възстановят солевите и енергийните запаси на организма, подобряват спортните резултати и осигуряват бързо и пълноценно възстановяване на мускулите.
В зависимост от предназначението си, напитките включват в състава си (самостоятелно или в комбинация) важни компоненти – електролити и витамини, въглехидрати, L-Carnitine и др.

За подпомагане поддържането на водно-електролитния баланс на организма Max Dynamics предлагат следните групи напитки:

L- Carnitine 3000 Mg – е серия от висококачествени спортни напитки с 4 вкуса: банан и ягода, синя малина, бъз и лимон, лайм и мента със съдържание на 3000 mg L-Сarnitine base в една бутилка, което представлява и оптималната му препоръчителна дневна доза. Серията е обогатена с витаминно-минерален премикс и ефективно възстановява водно-електролитното равновесие при интензивни физически натоварвани с което повишава тонуса и издръжливостта. Особено подходяща е за случаи на системно аеробно и/или анаеробно физическо натоварване, както и при случаи със свръхтегло и затлъстяване. Съдържа 0 калории, 100% Стевия и е БЕЗ  аспартам, цикламат и захар!
 – Изотонични напитки – Изотоничните варианти на напитките Max Dynamics (кактусова круша
&  бъз и лимон) са нискокалорични, но съдържат и въглехидратен източник, което предпазва организма от хипогликемия. Включват в състава си 12 Витамина и 4 Минерала. Последните осигуряват изотоничността на напитката (броят на частиците от соли в течността е равен на този в клетката). Те заместват загубените минерали по време на тренировка и увеличават връщането на течностите в кръвоносните съдове, както и задръжката им за продължителен период от време в циркулацията. Така не само се избягва дехидратацията, но се подпомагат възстановителните процеси след натоварване.
Тонизиращите варианти на напитките Max Dynamics (портокал и банан с ягода) съдържат 0 калории, подсладени са със Стевия, което ги прави изключително подходящи за хора на редуцираща диета.
Също включват в състава си 12 витамина и 4 минерала. Витаминният комплекс ускорява възстановяването на АТФ в мускулите и елиминирането на свободните радикали, получени в резултат на екстремното физическо натоварване.
Active Water –  Тонизиращата витаминизирана и минерализирана вода Max Dynamics (зелена ябълка  и лимон) съдържа 12 витамина, 5 минерала и е специално обогатена с магнезий и цинк, което я прави изключително подходяща за утоляване на жаждата и възстановяване на загубените електролити и посрещане на витаминните нужди на организма.
Водата, с която се произвежда
Max Dynamics Active Water е специално обработена – тройно филтрирана, с неутрално  pH.  Не се използва минерална вода, защото минералните води са силно алкални!
Active Water е със Стевия, 0 калорий, БЕЗ Оцветители и Кофеин.

Напитките от серията Max Dynamics не съдържат аспартам, цикламат и кофеин! Заради подходящия си състав са включени като елемент на възстановяването при подготовката на представителни отбори от всички видове спортове – лека атлетика, футбол, баскетбол, волейбол, гребане и кану каяк, плуване, бодибилдинг и фитнес, бойни изкуства и др.
Подходящи са за всяка възрастова група, без ограничение.

L-Carnitine 300Mg Активни води Изотонични напитки
L-Carnitine 300Mg  
Активни води
Изотонични напитки